ANIP – Metoden

ANIP-metoden er min unikke metode til, at DU kan komme i mål med, at gøre op med gamle mønstre, bryde ud af offerrollen og følelsen af ikke at være god nok. Sammen rydder vi op både i din krop, dit sind og din kost så du på den måde får mere energi og mere balance i kroppen. Din mulighed for varigt vægttab mangedobles og generelt bliver du bare mere ’glad i låget’. Du lærer at det er ok at være dig – lige præcis som du er. Du skal ikke passe ind i kasse, samfundet omkring dig har defineret – du skal være dig med alt det det vil sige at være dig. Metoden giver dig livets opskrift på hvordan du slipper ud af hamsterhjulet og kommer hjem i dig selv. Du vil lære at mærke dig selv og være OK med det. Du lærer at træffe dine valg med hjertet ud fra hvad der føles godt for dig, i stedet for at træffe dem med hjernen fordi andre har en mening om hvad du burde gøre.

Formålet med denne metode er kort og godt, at du skal have det godt med den DU er – med dine følelser, holdninger og værdier. Alt det, der definerer dig. Det er først når du tør arbejde med dit indre og de oplevelser du har haft igennem livet, at du opnår et varigt vægttab og en balance mellem krop og sind.

Jeg har udviklet denne metode, fordi jeg selv har manglet sådan en metode/model til at komme i mål med mit ønske om min vægt. Jeg har altid følt at jeg skulle leve det liv, andre forventede. Jeg gjorde ting for at behage andre, eller for at de ikke skulle blive sure på mig, for så kom jeg jo til at mangle anerkendelse. Hvis jeg så har ’trodset’ andre og gjort som der føles rigtig for mig, så fik jeg at vide, ”Jamen, det gør man da ikke”, ”Det kan du da ikke”, ”Nu hører du lige efter og gør hvad der bliver sagt” osv. Det har resulteret i mange års utilstrækkelighed, følelsen af at være forkert og følelsen af ikke at passe ind. Jeg har lært at mine følelser var forkerte, så når en ”forkert” følelse kom, så spiste jeg på den i stedet for at mærke den og stå op for mig selv. Det resulterede igen i en voldsom overvægt og megadårligt selvværd.

Kunne du tænke dig, at blive taget i hånden og ledt på vej af hende, der har gået vejen selv – og som VED at den virker – så læs mere herunder:

Vi kommer til at arbejde sammen i 8 moduler. Materialet bliver frigivet hver mandag, uge for uge. Vi starter mandag den 18. februar. Vi har et fællesskab i en lukket Facebookgruppe, hvor der også vil være livevideoer, ca. gang 1 om ugen plus du får en 1:1 samtale i løbet af de 8 uger.

Vil du læse mere om modulerne så følg linket https://anja-isabell.dk/slip-ud-af-dit-mad-misbrug/

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.