Spinat “kage” med laks eller skinke

                       Spinat “kage” med creme og laks (eller skinke)   Jeg elsker spinat og laks. Jeg så for noget tid siden et billede af en spinat “kage” og tænkte, sådan en må jeg prøve at lave. Og jeg synes egentlig at resultatet er blevet godt. […]

Læs mere

Spinat vafler med fyld

Spinatvafler Jeg elsker vafler og vil gerne lave dem sundere. Det her er madvafler og ikke dessertvafler. Jeg får 3 stk. ud af denne portion, gode og tykke 🙂 125 g frisk spinat 3 æg 2 spsk. (uden top) Græskarkerne protein mel lidt salt og peber. olie til stegning, kokos, oliven eller majsolie Kom alle […]

Læs mere

Glutenfri fastelavnsboller lavet med Tangzhong metoden

                                  Jeg så en opskrift på fastelavnsboller lavet med Tangzhong metoden, selvfølgelig lavet med hvedemel. Jeg tænkte at det måtte kunne gøre i en glutenfri udgave også.  Jeg så opskriften med hvedemel på mummum. 50 g glutenfri mel (jeg […]

Læs mere

Knæk kode til varigt vægttab

HVOR MANGE GANGE HAR DU PRØVET AT TABE DIG? Tager du dig selv i at søge efter ”mirakelkuren”? Har du været på mange forskellige slankekure, men er flere gange faldet i?  Har du tabt dig mange gang OG taget det hele på igen?  Har du nogle gange tænkt, at der må være noget galt med […]

Læs mere

ANIP – Metoden

ANIP-metoden er min unikke metode til, at DU kan komme i mål med, at gøre op med gamle mønstre, bryde ud af offerrollen og følelsen af ikke at være god nok. Sammen rydder vi op både i din krop, dit sind og din kost så du på den måde får mere energi og mere balance […]

Læs mere

Ny-fortolkning af kransekage (glutenfri)

Denne tærte smager himmelsk. Vi spiser den kl 24 (nytårsaften) men den kan sagtens spises som en dessert. Server da en kugle is til, der kan ligge flot ovenpå. Mørdej:  170 g glutenfri mel – jeg brugte en blanding af fin mix fra semper og sempers boghvede og teff blanding. 150 g stuetempereret smør (tåler […]

Læs mere

Glutenfri Grydebrød

Det her brød er simpelthen så mega lækkert. Det er sprødt så det “larmer” når du skærer en skive. det er fluffy, så det er ikke et tung og tør brød. Der udover er det nemt og med få ingredienser, faktisk vælger du selv hvor få ingredienser. 12 dl. lun vand en lille klat gær […]

Læs mere

Så fucking perfekt

“Det er fantastisk at være fantastisk, men det er endnu mere fantastisk, at være menneskelig” Citat af Will Rogers. Billede venligst lånt af keep calm.   Hvorfor skal alting være så fucking perfekt (pardon my french). Hvorfor er det, at vi altid skal fremstå som om vi aldrig laver fejl. Skal vi sætte et billede […]

Læs mere

Spinat vafler

Det er blevet så moderne, at lave spinat vafler, jeg må sige jeg syntes det er bøvlet, men prøves det skulle det. Jeg har sådan et belgisk vaffeljern så det brugte jeg, det blev det nu ikke nemmere af. Jeg lavede det resterende “dej” på en pande som en pandekage, det var langt nemmere. Vafler: […]

Læs mere

Kylling i blomkåls-ris og ananas

Jeg elsker bare kylling og det stærke med det søde. Det er lidt eksotisk og jeg får fornemmelsen af ferie og klar blå badevand 🙂 Denne ret er til 2 personer 2 stk kyllingebryst 1/2 blomkål revet på rivejern en kvart broccoli i små buketter 2 forårsløg 1 rød snack peber 3 tsk. mangokarry 1 […]

Læs mere