Brombær salat med kål

kålsalat med brombær

Jeg elsker efteråret og vinterens grøntsager,

de er spækket med gavnlige vitaminer, mineraler og fibre og meget mere. Også bliver man bare så glad i låget af og se de fantastiske farver, også gør det jo heller ikke noget at det samtidig smager godt.

Brombær salat 2 pers:

6 rosenkål
en kvart rød-spidskål
50 g valnødder (kan undlades, jeg elsker dem bare)
60g  brombær
1 rødt æble
saften fra en halv citron
1 tsk. reven citronskal (øko)
3 spsk. æblesaft
2 spsk. oliven olie

Metodik:
1: rens rosenkål for “grimme” blade tag de flotteste blade fra, fra 3 af rosenkålene, snit resten fint
2: fin-snit rød-spidskålen
3: skyl brombærene
4: skyl og befri æblet fra kernehuset, skær æblet i tern
5: bland nu alle de hakkede og snittede kål og frugt
6: bland olie, æblesaft, citron og citronskal og hæld det over salaten.

Her har jeg spist et glutenfri fladbrød til.

Udgivet i Frokost.