Varigt vægttab bid for bid
Online kursus-serieTab dig bid for bid 


Du må gerne spise, mens du taber dig. Du skal blot tænke grundigt over, hvad du putter i munden - og hvorfor. 

Vi mennesker spiser på tanker, følelser, oplevelser og stemninger. Vi spiser også på, hvad vi tror er rigtigt/forkert, hvad vi må/ikke må, vaner og overbevisninger. 

I denne online kursus-serie tager vi fat på 24 emner, der har betydning for hvad, hvordan og hvorfor du spiser, og hvordan du ved at arbejde med selvindsigt, kan ændre mønstre og tabe dig - bid for bid.Online - når du har tid


Kurset består af 24 lektioner, der frigives med en dags mellemrum. Du får altså 24 mails i 24 dage. Lektionerne består af lydfiler, video og arbejdsark. Til forløbet er knyttet en Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og dele successer fra lektionerne. 

Vægttab er meget andet end mad


Jeg arbejder med madens psykologi. Det er nemlig her, du har den store genvinst at hente,  hvis du gerne vil smide nogle kilo - og holde den vægt, du lander på. Vægttab er nemlig meget andet end mad - det er lige så meget vaner, tanker og følelser. Du kan ændre vaner og tabe dig 


De 24 lektioner du motager i denne online kursus-serie, hjælper dig til at komme bag om maden og ind i dine tanker, vaner, følelser og overbevisninger. Jeg guider dig dagligt i 24 dage til at åbne op for refleksioner, der hjælper dig til at spise mere bevidst - og ved at forstå de mekanismer, der findes i madens psykologi, kan bidrage til vægttab.

Det praktiske

Kursusserien består af 24 mails, som du modtager dagligt i 24 dage. Du kan følge undervisningen og arbejde med kursusmaterialet lige når det passer dig.

Kurset er et selvstudie, men via den tilknyttede Facebook-gruppe kan du blive en del af et fællesskab, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar, dele successer og overvejelser - og sammen kan vi hjælpe hinanden i mål.

Kurset begynder, når din tilmelding og betaling er registreret.


Pris: 199 kr. + moms.

Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakt Anja-Isabell på 360@anja-isabell.dk eller
40 83 18 79