Workshop 360 metoden

Kick-start dit vægttab med 360 metoden....


Denne 360 graders workshop, er en intensiv weekend, hvor vi kommer bagom psykologien i et vægttab og madens psykologi. Uanset, om vi kan lide det eller ej, så stammer vores overvægt typisk fra de følelser vi har lagt låg på, og som har gjort for ondt at mærke. Så vi har dulmet med mad.


Denne workshop, giver dig selvforståelse, og mere bevidsthed om dit liv og dine valg.


Jeg har sammensat et unikt forløb, som kombinerer din forståelse, din udvikling, og redskaber til erkendelse OG 360 metoden skaber tankefrihed, kombineret med viden om den mad vi spiser.


På workshoppen lærer du


  • Du lærer 360 metodens DNA
  • Du kommer til at, lærer dig selv bedre at kende.
  • Du kommer til, at få en forståelse for, HVORFOR maden styrer dig, og hvilke meganismer der er spil.
  • Du lærer at få tankefrihed 
  • Du kommer til at kende hvilke følelser du spiser på, og hvad du kan gøre for at komme ud af det.
  • Du får teknikker til, at komme ud af offerrollen og guidet ind i OP. Du lære at være i OPPE i energi fremfor offer energien.
  • Du lærer at overspisning er en gave
  • Du lærer om tankernes kraft og hvor meget de styrer. Du HAR tanker, men du er ikke dine tanker.
  • Du lærer om madens psykologi


Det er et forløb, hvor vi røntgenfotograferer dit liv, og du bliver fyldt med en forståelse af, hvorfor du er der i dit liv, som du er er lige nu.


Du kommer til at "vågne" i dit liv og får en masse AHA oplevelser.


For mig er ærlighed og loyalitet et must, både overfor mig selv, men i høj grad også over for jer. Derfor siger jeg tingene som de er, DU fortjener ærlighed. Smagen af sandheden er både sur, sød, bitter og salt.


Jeg glæder mig til at se din udvikling.  


Pris og det praktiske


Workshoppen afholdes næste gang den 25. september, 9. oktober samt 23. oktober i Møldrup

 

Prisen for  alle 3 lørdage fra kl. 8 til 16 er blot kr. 4900,- som kan betale i 2 eller 5 rater, hvis du ønsker det. Bemærk ved ratebetaling pålægges et rategebyr.

    

Prisen er incl. ALT. Det eneste i skal have med, er noget at skrive med. I får materiale af mig, og uskreven blok, mad og drikke til hele dagen. Også skal vi bare i gang med at udvikle os 

Opfølgning


Jeg tilbyder en 4. lørdag 1,5 - 2 måneder efter workshoppen er afsluttet. vi vil her samle op hvad vi har været igennem på de 3 første lørdag. Vi samler op på hvor er I i jeres liv lige nu. Hvordan har i arbejdet med materialet og hvordan går det sådan generelt lige nu. opsamlings lørdagen koster 500,- og er igen incl. mad og drikke og materiale