Kylling i blomkåls-ris og ananas

ananas

Jeg elsker bare kylling og det stærke med det søde.

Det er lidt eksotisk og jeg får fornemmelsen af ferie og klar blå badevand 🙂

Denne ret er til 2 personer

2 stk kyllingebryst
1/2 blomkål revet på rivejern
en kvart broccoli i små buketter
2 forårsløg
1 rød snack peber
3 tsk. mangokarry
1 tsk. salt og et drys peber
og ca. 1 dl. frisk ananas i tern
2 spsk. cashewnødder med salt
1 spsk. tørret kornblomst (urtekram) kan undlades, jeg syntes bare det ser så flot ud.

METODIK:
1: skær kyllingbryst i små tern
2: riv og rens og hak grøntsagerne (kun blomkål jeg river)
3: svits kyllingen af på panden sammenmed krydderierne
4: kom grøntsagerne i og lad det stege en 5 minutters tid
5: udhul en ananas og kom retten deri, drys til sidst nødderne og kornblomst over
6: server et groft stykke brød til

Du behøver jo ikke servere retten i en ananas, men jeg bliver sku bare så glad i låget af det 🙂

Udgivet i aftensmad.