Kyllingsalat med ristet rugbrød

DSC01189

Kyllingsalat med ristet rugbrød 1 person

1 blad iceberg
1 blad rødkål
en lille håndfuld spinat
1/2  bolchebeder
1/2 stor gulerod (eller bare en lille)
lidt citronskal og lidt citron saft
10 friske blade basilikum
1 spsk. jordnøddeolie
120 g kyllingbryst

Metodik:
1: snit og rens alle grøntsagerne og anret det flot på tallerknen.

Ristet rugbrød

Jeg har valgt en glutenfri “rug”brød, men i kan bruge den i ønsker

1 skive rugbrød
sprey med lidt oliven olie
drys med hvidløgspulver

Metodik:
1: skæres i passende stykker og ligges på et stykke bagepapir
2 spray med olie og srys med hvidløgspulver
3:bages ved 200 grader i ca. 10-15 minutter

Udgivet i Frokost.