Laks med årstidens salat

DSC01144

Jeg elsker laks, bryder man sig ikke om laks

kan man sagtens udskifte det med noget andet, fx. kylling.

opskriften til 2 pers.

salat:
2 blade savoykål
1 kvart spidskål, gerne rød
2 gulerødder (mellemstørrelse)
2 clemtiner i tern plus saften fra en
1 tsk. æbleeddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
10 valnødder

Metodik:
1: skyl savoykål og spidskål og snit det fint
2: skræl guleroden og skær dem i strimler eller evt. riv gulerødderne
3: skræl clemtiner og skær dem i tern
4: bland clemtinsaft, æbleeddike, olivenolie og honning og hæld det over de snittede grøntsager
5: kom groft hakkede valnødder over og server.

Laks.

300 g fersk laks
sæt ovnen på 160 grader. kom laksen i et ovnfast fad og drys med salt og peber, og kom det i ovnen i ca. 25 minutter.

server et groft stykke brød til.

Udgivet i Frokost.