Livskvalitet på menüen

Livskvalitet på menüen –  Kærlighed, livsglæde og egen omsorg i én mundfuld.

Er et forløb der favner bredt. Forløbet handler om vægttab OG at komme ud af offerrollen og følelsen af ikke at være god nok, samt få ryddet op, i både krop, sind, mindsæt og din kost, så du på den måde får mere energi og mere balance i kroppen. Hvis du ikke kan vente, så scroll ned i bunden af siden her og se OPSKRIFTEN OG FREMGANGSMÅDEN 😉

Det er umuligt at opnå et varigt vægttab, hvis vi ikke ser på HELE dig.

 

Din mulighed for varigt vægttab mangedobles og generelt bliver du bare mere ’glad i låget’. Du lærer at det er ok at være dig – lige præcis som du er. Du skal ikke passe ind i en kasse, samfundet omkring dig har defineret – du skal være dig med alt det, det vil sige at være dig.

forløbet er sammensat af en masse fantastiske ingredienser, der giver dig den ultimative bedste sammenkogt ret, du nogen sinde har “smagt.”

Du får opskriften på DIG og DIT liv, fordi mit forløb kan bruges af alle, HVIS du blot tør og mærke dig selv. Du vil lære at mærke dig selv UDEN at få lyst til at overspise. Du lærer at træffe dine valg med hjertet ud fra hvad der føles godt for dig, i stedet for at træffe dem med hjernen, fordi andre har en mening om hvad du burde gøre.

1 : JAMEN ANJA!!! JEG HAR RØVET ALT, HVORFOR SKULLE DET HER VIRKE.?

Jamen søde dig, det virker HVIS DU VIL HAVE DET TIL AT VIRKE OG HVIS DU BRUGER MINE REDSKABER.

2 : JAMEN ANJA!!! ER DET OGSÅ FOR MIG DER IKKE KAN STYRE MADEN?

JA det er også for dig der føler dig styret af maden, vi ser på HVORFOR du føler dig styret af maden og HVORNÅR overtog maden. Jeg var selv mad-misbruger og fik styr på det, jeg ved DU og KAN!

3 :  JAMEN ANJA!!! HANDLER DET HER OM VÆGTTAB ELLER SELVVÆRD/TERAPI/MINDSÆT.

SÅ FEDT DU SPØRGER!!! Det er for mig det samme!! har du dårlig selvværd, spiser du ofte på dine følelser. MEN når du sørger SÅ direkte, så handler det forløb om at DU skal få det godt med dig selv, og leve DIT livs opskrift, og det giver jeg redskaberne til OG DERVED opnår du vægttab, mere energi, mere glad, mere overskud, og sindsyg mange AHA oplevelser fordi du forstå hvorfor du er der hvor du er, lige nu. Og hvorfor du gang på gang har været kur og ikke kunne overholde et varigt vægttab.

Jeg har udviklet dette forløb, fordi jeg selv har manglet sådan en metode/model til at komme i mål med mit ønske om min vægt. Jeg har altid følt at jeg skulle leve det liv, andre forventede. Jeg gjorde ting for at behage andre, eller for at de ikke skulle blive sure på mig, for så kom jeg jo til at mangle anerkendelse. Hvis jeg så har ’trodset’ andre og gjort som der føles rigtig for mig, så fik jeg at vide, ”Jamen, det gør man da ikke”, ”Det kan du da ikke”, ”Nu hører du lige efter og gør hvad der bliver sagt” osv. Det har resulteret i mange års utilstrækkelighed, følelsen af at være forkert og følelsen af ikke at passe ind. Jeg har lært at mine følelser var forkerte, så når en ”forkert” følelse kom, så spiste jeg på den i stedet for at mærke den og stå op for mig selv. Det resulterede igen i en voldsom overvægt og mega dårligt selvværd.

Kunne du tænke dig, at blive taget i hånden og ledt på vej af hende, der har gået vejen selv – og som VED at den virker – så læs mere herunder:

Vi kommer til at arbejde sammen i 5 moduler. Materialet bliver frigivet hver 14. dag. Vi har et fællesskab i en lukket Facebookgruppe, hvor der også vil være livevideoer, ca. 1 om ugen. Du får en 1:1 samtale i løbet af de 5 uger.

Prisen for at livskvalitet er 1999,- Tilmeld dig ved at sende en mail på anjaisabell74@gmail.com eller ved at ringe/sms til mig på 40831879. Der indbetales på mobilapay ved tilmelding på 15894 – Jeg glæder mig SÅ meget til være en del af din forandring.

Alle moduler handler om at udvikle dig, både personligt, mentalt, kropsligt og sjæleligt.

Det er IKKE for dig, der ønsker et quickfix men det er for dig der har prøvet ALT og er træt af lede efter mirakelkuren – for opskriften har jeg – lige her til dig – hvis du har modet til at arbejde med dig selv og se dig selv i øjnene.

OPSKRIFT PÅ LIVSKVALITET PÅ MENÜEN

  1. Din mad love story og hvornår du begyndte at spise på dine følelser
  2. Vaner – og virkelighedens tjek
  3. Selv-sabotage og dine skygger
  4. Følelser og tankernes kraft at være OPPE
  5. Forstå – Erkend og Lær

FREMGANGSMÅDE:

  1. Du bliver nød til at se på din historie, for at forstå hvorfor du gør som du gør. Her er en masse redskaber og øvelser til hvordan du gør det.
  2. Et led i forståelsen, er at se på dine vaner. dine vaner er stærke og vil altid sejre HVIS dit liv køre på autopilot
  3. Erkend din situation og opdag dit selvsabotage mønster. vi ser på dine skygger, fx. slut sætningen: meget må du kalde mig MEN …..(indsæt selv et ord)…. kalder du mig bare ALDRIG!! Hvad betyder det egentlig? Der er kommer øvelser og materiale til at komme dybt.
  4. Erkend dine følelser og tankernes kraft. Disse kræfter er enorme lær af dem, jeg viser hvordan
  5. Modulet er en sammenfatning af de forgående moduler PLUS ekstra øvelser. Her lærer du at bruge energien rigtig.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG, SÅ GIV MIG ET KALD ELLER SKRIV TIL MIG.