ANIP – Metoden

 

 

ANIP-metoden er min metode til at DU kan komme i mål med at gøre op med gamle mønstre, bryde ud af offerrollen og følelsen af ikke at være god nok. Sammen rydder vi op både i din krop, dit sind og din kost så du på den måde får mere energi og mere balance i kroppen. Din mulighed for varigt vægttab mangedobles og generelt bliver du bare mere ’glad i låget’. Du lærer at det er ok at være dig – lige præcis som du er. Du skal ikke passe ind i kasse, samfundet omkring dig har defineret – du skal være dig med alt det det vil sige at være dig. Metoden giver dig livets opskrift på hvordan du slipper ud af hamsterhjulet og kommer hjem i dig selv. Du vil lære at mærke dig selv og være OK med det. Du lærer at træffe dine valg med hjertet ud fra hvad der føles godt for dig, i stedet for at træffe dem med hjernen fordi andre har en mening om hvad du burde gøre.

Formålet med denne metode er kort og godt, at du skal have det godt med den DU er – med dine følelser, holdninger og værdier. Alt det, der definerer dig. Det er først når du tør arbejde med dit indre og de oplevelser du har haft igennem livet, at du opnår et varigt vægttab og en balance mellem krop og sind.

Jeg har udviklet denne metode, fordi jeg selv har manglet sådan en metode/model til at komme i mål med mit ønske om min vægt. Jeg har altid følt at jeg skulle leve det liv, andre forventede. Jeg gjorde ting for at behage andre, eller for at de ikke skulle blive sure på mig, for så kom jeg jo til at mangle anerkendelse. Hvis jeg så har ’trodset’ andre og gjort som der føles rigtig for mig, så fik jeg at vide, ”Jamen, det gør man da ikke”, ”Det kan du da ikke”, ”Nu hører du lige efter og gør hvad der bliver sagt” osv. Det har resulteret i mange års utilstrækkelighed, følelsen af at være forkert og følelsen af ikke at passe ind. Jeg har lært at mine følelser var forkerte, så når en ”forkert” følelse kom, så spiste jeg på den i stedet for at mærke den og stå op for mig selv. Det resulterede igen i en voldsom overvægt og megadårligt selvværd.

Kunne du tænke dig, at blive taget i hånden og ledt på vej af hende, der har gået vejen selv – og som VED at den virker – så læs mere herunder:

Vi kommer til at arbejde sammen i 8 moduler. Materialet bliver frigivet hver mandag, uge for uge. Vi starter mandag den 18. februar. Vi har et fællesskab i en lukket Facebookgruppe, hvor der også vil være livevideoer, ca. 1 om ugen. Du får en 1:1 samtale i løbet af de 8 uger.

Prisen for at skabe balance i krop og sind er 3500,- (som kan deles i 2) tilmeld dig ved at sende en mail på anjaisabell74@gmail.com eller ved at ringe/sms til mig på 40831879. Der indbetales på mobilapay ved tilmelding på 15894 – Jeg glæder mig SÅ meget til være en del af din forandring.

Alle moduler handler om at udvikle dig, både personligt, mentalt, kropsligt og sjæleligt.

 

MODUL 1:

Introduktion til ANIP-metoden. Du får en udførlig gennemgang af metoden. På dette modul bliver alt det praktiske og dit grundmateriale udleveret. Det er vigtigt, at det foregår i dit tempo. Vi har ikke travlt – du har hele ugen til det.

 

MODUL 2:

Her snakker vi om maden. Vi snakker tallerkenmodeller og råvarer og hvad passer præcis til unikke dig. Her ingen ”hokus-pokus” mad. Ingen regler og heller ingen ingredienser, der skal vejes af FØR du må spise.

 

MODUL 3:

I dette modul skal du vækkes! Du skal vågne op og forstå dine mønstre. Du skal spore dig ind på DINE mønstre og hvor de kommer fra. Det gør vi for at forstå, hvor vores trang, rastløshed og følelsen af ikke føle sig god nok osv. kommer fra. Vi ser på DIT behov for at du kommer sikkert i mål. Du ser betydningen af din forandring og lærer så småt teknikkerne til at blive bevidst. Forandringen sker i både krop, sjæl, sind og selvfølgelig også i kosten. Vi begynder lige så stille, at skrælle lagene af.

 

MODUL 4:

I dette modul åbner vi op og arbejder med tillid. Vi åbner op for det du i mange år har lagt låg på. Vi skal ind og arbejde med overvejelserne til forandringen. Der er en grund til, at vi i mange år har lagt låg på nogle ting. Når vi får de ting op til overfladen, sker der en forandring i kroppen og i sindet. Du lærer at stå solidt i forandringen ved hjælp af mine teknikker. Det er også her vi ser på din selvsabotage og hvilke skyggesider, der spænder ben for dig. Du får øvelser til hjælp.

MODUL 5:

Her skaber du relationer. Det er vanskeligt at udvikle sig alene. Vi har brug for hinanden til at spejle og opdage, at vi ikke er alene om livets udfordringer. Du lærer hvad dine værdier er OG du lærer at stå ved dem. Du får en forståelse for dine værdier (og andres) og om du lever i overensstemmelse med dem. Du får mine gennemtestede øvelser til hjælp.

MODUL 6:

Så skal der ryddes op, smides ud og sorteres! Ikke fysisk, men i dit sind og i din tankegang og i din kost. Du lærer teknikker til at sige PYT til de ting, du alligevel ikke kan gøre noget ved. Nu skal vi have handling på! Med små skridt får du alle redskaberne til at komme i mål med at vælge de ting, der er gode for dig. Det gælder både den mad du spiser og dine valg i livet i det hele taget.

MODUL 7:

Her ser vi på de udfordringer som ingen tænker over, når de gerne vil tabe sig. Vægttab er jo meget mere end mad. Vi ser på hormoner og hvilken betydning de har. Vi er også omkring dine gener, her det er vigtig at forstå, hvor vi kommer fra. Alt vi har med i vores bagage, har en betydning.

MODUL 8:

Hvordan holder vi fast i forvandlingen. Bevidsthed er nøgleordet – ligesom det har været i alle modulerne. Du skal fortsat spire og gro i den retning der er rigtig for dig. Du får redskaberne til at holde fast og du får redskaberne til, hvad du skal gøre i tilfælde af et tilbagefald. Når dette modul er slut, er du forvandlet både indeni og udenpå.