Knæk kode til varigt vægttab

HVOR MANGE GANGE HAR DU PRØVET AT TABE DIG?

Tager du dig selv i at søge efter ”mirakelkuren”? Har du været på mange forskellige slankekure, men er flere gange faldet i?  Har du tabt dig mange gang OG taget det hele på igen?  Har du nogle gange tænkt, at der må være noget galt med dig, fordi du ikke bare kan lade være med at spise usundt?

SÅ ER DU IKKE DEN ENESTE!!

Jeg har selv i mange år været vægttabsjæger! Jeg har gået til ekstremerne, når det handlede om at tabe sig. Jeg har sultet mig selv. Jeg har spist i smug og gemt slikpapir for min familie, så de ikke opdagede, hvad jeg spiste. Jeg har spist frossen kage i desperation, udelukkende for at tæmme den rastløshed, jeg havde i kroppen. OG INGEN KURE HJALP MIG! Eller jo, hvis jeg fulgte de regler og restriktioner kurene havde, så tabte jeg mig, men jeg kunne ikke holde det i længden.  Jeg var ulykkelig og følte mig fanget. Jeg er stadig ikke i mål, men jeg har tabt 25 kg, og jeg taber stadigvæk lidt lige så stille. Jeg VED, hvordan du har det, og jeg VED, hvordan du snakker til dig selv inde i dit hoved. Jeg VED også, at jeg kan hjælpe dig.

HVAD ER MIN FORUDSÆTNING FOR DETTE FORLØB?

Udover at jeg har kæmpet i mange år, ligesom dig, så har jeg 2 kost-konsulent/vejleder uddannelser bag mig. Jeg har et stort kursus i madmisbrug, og jeg er udlært slanketerapeut. Der udover arbejder jeg til dagligt med tilberedning af mad, som kostfaglig.

For jeg knækkede koden!

Jeg har sammensat det forløb, som jeg selv manglede. I alle disse år, hvor jeg bare har ødelagt min krop mere og mere pga. de ting, jeg udsatte den for (sult, lynkure, suppekur, pulverkur mm).

HVAD GÅR MIT FORLØB UD PÅ?

Vi skal finde årsagen til DIN overvægt og ikke symptombehandle den med endnu kostplan. Dette kursus er førstehjælp til dit vægttab. Det er spækket med værktøjer til, at DU bliver bevidst om, hvorfor du gang på gang går på slankekur og ikke kan holde det. Vi ser på selvsabotage, værdier, skyggesider og meget mere. Mange spiser på følelser, og du kommer til at lære og acceptere, at de er en del af dig. Jeg kommer ind omkring kosten og ingen mennesker er ens, derfor vil jeg gennemgå mine forskellige tallerkenmodeller for dig, og sammen sporer vi os ind på den, der passer til dig. Her er der INGEN REGLER og INGEN HOKOS POKUS MAD. Jeg arbejder derimod med mad, der passer til dig.

DU FÅR!

 • 3 x kropsanalyse, på min professionelle Tanita vægt
 • Redskaber fra gang til gang, der er til evig eje
 • En mappe og notesbog, som følger dig hele forløbet. Her samler du redskaberne
 • En inspirationsbog med viden, om mad og opskrifter
 • Du får fra gang til gang, en ny ”nøgle,” (opgave) der får dig tættere og tættere, på et liv i balance
 • Du får forståelsen af hvorfor du vejer for meget, og værktøjerne til at løse det
 • Du bliver slankere og gladere, i både krop og sind
 • Motion til en fordelagtig pris, 100 kr. pr. mdr. normal pris 160 kr. pr. mdr. (ikke et krav for at deltage på holdet)
 • Du får mere energi, og du lærer at stoppe de negative tanker

 

Det kommer til at foregå i Stoholm Kultur- og Fritidscenter med opstart onsdag den 6. marts. kl. 19 – 20 (regn dog med 1,5 time første gang). Prisen for en krop i mental og fysisk balance er 1500 kr. som skal betales via MobilePay til 15894. Send mig en mail for tilmelding på anjaisabell74@gmail.com Jeg glæder mig helt vild til at sende jer ud på den vildeste rejse.

Udgivet i Uncategorized.

2 kommenterer

 1. Hej jeg vil gerne deltage,hvad er prisen .
  Er det 1500kr bare en gang ,og hvor lang tid går det over.
  Vil du give mig besked
  Vh Else Madsen

 2. Hej Else
  Undskyld mit sene svar, har simpelthen ikke set din besked herigennem bloggen – beklager. De 1500 er et engangsbeløb o det går over 6 uger. Skriv til mig på anjaisabell74@gmail.com eller smid mig en sms på 40831879 så er du sikker på at få hurtig svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.