Kurser


Et 1:1 forløb hos mig, giver mulighed for virkelig, at gå i dybten, og skabe den forandring du ønsker. 

Du er i centrum og jeg er der for dig. Der er ikke noget der er rigtig og forkert, for vi tager udgangspunkt i dig, og du er lige præcis som du skal være

Enten mødes vi her hos mig, eller online, det kommer an på hvad der passer dig. en session tager ca. 1 til 1,5 time

Online forløbet er til dig, der har brug for at være i et fællesskab med andre i samme båd som dig. Det er for dig der har en travlt hverdag og kan tage kurset når det passer dig. Et online forløb hos mig, varer 4 uger. 

Som ordet beskriver så foregår det online, og jeg har en tilhørende Facebookside til.  Du får de redskaber og værktøjer du har brug for, og uge for uge bliver materialet frigivet. Og du lærer 360 metoden´s DNA og redskaberne til handling og forandring 


Denne workshop er til dig der kan lide at arbejde intensiv med både dig via 360 metoden og maden. 360 metoden har også kost råd eller livsråd om du vil :-) Vi gennemgår materialet punkt for punkt og I får øvelser ol. igennem hele weekenden samt undervisning. 


Vi starter fredag aften kl. 19. med en præssentation af mig og jer, og hvad der skal ske i weekenden. Så har vi hele lørdag sammen og søndag slutter vi kl 15.