Slå op med din selvsabotage!

Tema


Saboterer du dig selv

Dette online forløb er for dig, der er frustreret. Til dig der sidder fast i livet. til dig der har mistet din gnist,. Til dig der lever efter "burde og skulle." Til dig ikke formår og holde en plan eller en aftale du har  med dig selv om de så er vægttab, komme mere ud i naturen, grine mere, være mere fjollet eller noget helt andet. 

Det her er ikke endnu en røvsyg "løftet pegefinger, du lever dit liv forkert" . Det er et forløb, hvor du lærer, hvor du står i vejen for dig selv, ubevidst. Hvorfor du selv er stopklodsen for det du ønsker - og hvad du skal gøre i stedet for.

Det handler om DIG og DIN historie. Dine tanker, følelser og adfærd og ikke mindst din frygt. Online - når du har tid


Kurset består af 4 lektioner, der frigives med en 10 dages mellemrum. Hver lektion består af video, lydfiler og arbejdsark. Du får adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål få sparring på lektionernes indhold.  

Efter kurset 


Når du har gennemført og arbejdet med materialet, så vil du opleve nogle af alle disse fordele: 

✔ Mere energi 

✔ Mere ro i hovedet, og ikke så mange tanker hele tiden 

✔ Øget selvværd og selvtillid - fordi du har sluppet det, der stopper dig selv 

✔ Forstår de mekanismer der har gjort, at du har saboteret dig selv - og hvordan du undgår det fremover 

✔ Kan sige fra - uden den dårlige samvittighed som følgesvend 

Igen har Anja strikket et forrygende forløb sammen.Jeg må sige at det er den bedste læring man kan give sig selv. Jeg har lært mega meget om mig selv og samtidig giver det mening for mig hvorfor folk reagerer som de gør både over for mig, men også hvad det er der gør det.

Jeg har tit følt mig forkert og
anderledes, men her har jeg forstået at vi alle er forskellige og kommer fra forskellige baggrunde derfor gør vi som vi gør bevidst eller ubevidst. Det bliver virkelig belyst og FUCK hvor er Anja er god underviser. Hun ved hvad hun snakker om, og samtidig deler hun ud af egne erfaringer, det gør bare at
man ikke er SÅ bange for selv at komme på banen i sær fordi der er så meget man selv kan relatere til. Nu giver det pludselig mening! F.eks Hvorfor æder jeg, når jeg er frustereret og hvorfor kan personer i offerrollen få min vrede
helt op i det virkelige røde felt på få sekunder....TAK fordi jeg nu har redskaberne til at håndtere og forstå det.

Pia Baade

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

Du skal arbejde med dig selv for at opnå resultater


Forløbet er ikke en opskrift på, hvad du lige skal gøre, og så er alt happy life. 

På det her forløb, skal du arbejde med dig selv og dine indre processer, tanker og følelser. 


Du lærer teknikker til at mestre livet, du får input til personlig udvikling - og du har mig med på sidelinjen hele vejen. Jeg har nemlig gået hele turen før dig - så jeg ved, hvad der virker, og det viser jeg dig. 


Det hårdeste arbejde, er arbejdet med dig selv. Men husk: Der er ingen rigtig eller forkert måde, at håndtere livet på, der er kun DIN måde, som jeg kan hjælpe dig til at finde ind til kernen af og håndtere fremadrettet så du bliver glad, tilfreds og er i trivsel. 


Dette kursus har virkelig gjort mig opmærksom på hvorfor jeg tænker og handler som jeg gør.

Nu har jeg fået et nyt "værktøj", til at takle mine udfordringer, og er blevet bevist gjort på mine tanker og følelser

Dette kursus vil jeg anbefale alle som en.

Jeg mødte mig selv i døren, da jeg blev opmærksom på min selvsabotage, og hvilke skygge og maske som ramte mig.

Det er skræmmende at tænke på at ens opvækst kan have så stor indflydelse på ens liv, og valg her i livet. Nu ved jeg hvad jeg skal gøre for at opnå det jeg gerne vil.

Vilde  Harnes 

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

Opnå tankefrihed


Metoden jeg anvender i dette kursus handler om at få frihed i dine tanker - for så kan du også opnå frihed i form af at blive slankere - tabe dig. 


Men alting starter mellem dine ører. 


Det er sjældent,  du er bevidst om, at du stopper dig selv - men ofte er det netop det, du gør. 


Her sætter vi spot på din selvsabotage, og siger farvel og tak til den! Og vi piller lag for lag af af, indtil vi når ind til dit sande jeg. Det får du også 


I 4 moduler med 10 dages mellemrum får du materiale til at få øje på begrænsende overbevisninger, skygger - det du ikke må være, og derfor spiser på det. 

Er du klar? 

Det praktiske

Kurset foregår online, så du kan følge undervisningen og arbejde med kursusmaterialet lige når det passer dig.
Kurset er et selvstudie, men via den tilknyttede Facebook-gruppe har du mulighed for at stille spørgsmål og få svar. 

Kurset begynder den 10. januar 2023. 
Prisen for at lære, hvordan du slår op med din selvsabotage og opnår tanke- og slankefrihed er: 3500 kr. + moms.
Der er mulighed for at betale i rater.


Dette 6 ugers forløb har hjulpet mig, med at kende mig selv bedre. Hvorfor agerer jeg som jeg gør? Jeg har gennem mange år levet efter mange normer og uskrevne regler. Det resulterede i en ordentlig omgang stress. Jeg har igennem dette 6 ugers forløb fundet frem til, at jeg har kæmpet en alt for stor kamp, med at løse den umulige opgave. At stille alt for store krav til mig selv, så målstregen var umulig at nå. Dette forløb har givet mig så meget indsigt og læring, så jeg fremadrettet har redskaberne til at komme i mål.

Man skal ikke forstå det sådan, at kurset er en mirakelkur, men det giver dig redskaberne til at forstå rigtig mange ting. Ved hjælp af viden, har man muligheden for at ændre ting.

Set i bagspejlet, burde ALLE igennem sådan et forløb.

Man er slet ikke i tvivl om at Anja har gået vejen selv, hun har en stor viden og hjælper hver gang man har det mindste. Hun er god til at mærke folk og kan hjælpe med at give en dyb indsigt. Alle pengene værd.

Majbritt Nielsen 

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!


Jeg har tidligere været med på et forløb hos Anja. Hvilket jeg har været rigtig glad for.  Anja er god til at formidle sit materiale på en måde så det er til at forstå og nemt at gå til. Hos Anja drejer det sig ikke om kost og motion men om at se det hele menneske og vores historie. Anja har mange redskaber og opgaver der hjælper til at finde ud af hvem vi er og hvordan vi skal arbejde med os selv for at blive tilfredse med os selv og vores liv.

Kurset slå op med din selvsabotage får mig til at forstå hvor meget min opvækst og tidligere oplevelser har betydning for hvem jeg er i dag. Det giver mig også mod til og forståelse for hvor vigtigt det er for mig at lave om på nogle ting og turde at vise hvem jeg endelig er og ikke kun være den andre forventer jeg er.

Let forståeligt materiale, dejligt med små lydfiler Da der er meget læse stof. Men deler man det op i små bider gør det det mere overskueligt.

For mig er eksempler fra det virkelige liv, dejligt da det gør at det bliver nemmere at forstå og koble på sig selv.

De forskellige emner er godt beskrevet så det gør det nemt at få det hele til at hænger sammen.

Opgaver der sætter tanker i gang også tanker der ikke er helt så rare men det gør at man får åbnet øjnene på en anden måde.

Jeg har gennem forløbet slå op med din selvsabotage fået ting jeg helt sikkert skal arbejde videre med for at kunne udvikle mig.

Heidi

The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakt Anja-Isabell på 360@anja-isabell.dk eller
40 83 18 79