Om Anja Isabell

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan vores mad og tanker kan styre vores liv og vores livsglæde. Selvfølgelig i forhold til mig selv, men i høj grad også hos andre.


Jeg sad fast i offerrolle, negative tanker, dårlig selvværd og selvtillid, og havde travlt med at pege finger af andre, fremfor at se indad og mærke mig selv.  Men jeg har rejst hvert et hjørne af min krop og sind igennem, og er nu ude af madmisbrug, dårlig selvværd og offerrollen. Det er SÅ stor en befrielse, en lettelse uden lige og ikke mindst følelsen af være fri.  


Jeg brænder SÅ meget for at hjælpe andre, med at slippe fri af tankernes og madens fængsel.  Jeg vil servere dig livskvalitet på menüen.


 


Mig privat

Jeg er mor til Patrick på 21 år, Casper på 19 år og Ida på 14 år.

Jeg arbejder til dagligt med mad. Både med tilberedningen men også betydningen af maden, både fysisk og psykisk.


Jeg har arbejdet med mad siden jeg var 12 år og er ret fascineret over alt det mad kan, udover at mætte.

Der udover holder jeg kurser og workshops både i madlavning men også i at have et OPPE mindsæt.

Jeg er udlært ernærings-professionel, har 2 kostvejleder uddannelser og er slanketerapeut samt NLP terapeut og skyggevejleder. Jeg elsker at tænke ud af boksen, lege med maden, skabe undren og give andre en aha oplevelse. 


OPPE Guide

Der udover har jeg taget psykolog Mette Holms 2 uddannelser som OPPE-guide og Supervisor i mad og følelser.  Mette tager udgangspunkt i det kognitive princip Tanke-følelse-handling (ligesom NLPén gør)   Det går ud på at du via dine tanker, skaber en følelse, og den bliver derefter til handling, som til sidst skaber dit liv. Med den viden, at dine følelser afgør dine handlinger, kan du på den måde, arbejde målrettet med at skabe det liv, du ønsker. Jeg arbejder ud fra at forstå din overvægt, gennem tanke følelse handling, jeg får fat i roden af din overvægt, fremfor at symptom behandle med en kur eller kostplan.


NLP-Practitioner

Min uddannelse som NLP-Practitioner bygger ganske enkelt på det, der virker! NLP tager udgangspunkt i resultater og rummer en række effektive strategier, der skal til for, at få succes på de områder af livet, du prioriterer. Strategier til at ændre dit mindsæt for livet og opnå varig ændringer.

Når jeg vejleder dig, bruger jeg alt min professionelle viden, som jeg har kombineret med min egen erfaring, og ikke mindst, har jeg udarbejdet det materiale, som jeg synes jeg har manglet i ALLE de mange år, jeg har prøvet at tabe mig. Jeg har krydret det med min egen bagage og ikke mindst min empati og medfølelse. Jeg ønsker, at du får en kortere vej til frihed, end den lange rejse jeg tog. 360 ̊ Metoden som jeg har udviklet går i alt sin enkelthed ud på at, du skal forstå hvad der sker, og du skal erkende hvad du gør, og du skal lære at bruge de to energier hensigtsmæssigt, og på den måde skabe det liv du gerne vil have.

Jeg har tabt over 40 kg, ved at arbejde med mit mindsæt. Mit fokus har IKKE været på maden, men på at lære mig selv at kende og ikke mindst, stå ved mig selv, og alt hvad det indebærer.

Min historie med dårligt selvværd og gentagne mønstre


Jeg forstod ikke hvorfor jeg altid endte i samme mønstre, samme konflikter, samme måde at tabe mig på, samme måde at klare livskriser på. Jeg havde en grundlæggende føelse af, at der var noget galt med mig, at jeg var uden betydning for alle i hele verden.

Jeg har altid følt jeg manglede noget.


En rastløshed, en konstant følelse af, at være misforstået, og en voldsom stor fiasko.

Jeg fortalte mig selv hvor værdiløs jeg var, jeg fortalte mig selv hvor tyk og grim jeg var, jeg fortalte mig selv, at jeg ikke kunne finde ud af noget som helst, og det var det jeg var i gang med at skabe.


Min livshistorie var årsagen

Jo mere mit fokus var i den negative energi, jo mere negativ blev jeg. Min livshistorie blev ved med at bide mig i hælene, men jeg var for rastløs til at lytte og mærke efter, jeg brød mig ikke om mit eget selvskab, og fremfor alt har jeg lært at følelser er farlige, deraf min rastløshed, altid på vej videre.


Jeg jagtede noget jeg ikke selv vidste hvad var, jeg gik ned med stress, og kom op igen, ALT sammen for at løbe fra min historie.

Jeg fandt dog én ting jeg var god til, og jeg dyrkede det til perfektionisme, nemlig maden, men udelukkende tilberedningen af det. Det er først indenfor de sidste 10 år at psykologien bag maden er blevet min første priotet.

Sådan her så mit liv ud engang!


  Der var engang hvor jeg vejede over 40 kg. for meget. Jeg var træt. Min krop var tung. Jeg var i virkelig dårligt humør, havde lavt selvtillid og selvværd og havde det virkelig bare generelt dårlig. Jeg var i offerrolle og synes hele verden var i mod mig. Og fremfor alt, så troede jeg på, at jeg ikke var værd at bruge tid på og holde af.


  Jeg skammede mig, for jeg gemte slikpapir og lignende for sin familie, jeg var nogle gange SÅ desperat, at jeg spise frossen kage, for jeg kunne ikke vente til det tøede op. Jeg vidste godt jeg var overvægtig, men slankekure og livsstilsændringer virkede bare ikke på mig. Og jeg har virkelig prøvet SÅ mange gange! Jeg var SÅ fastlåst i min adfærd og i mine tankemønstre.


  En dag blev det bare for meget! En dag stoppede jeg op og stillede mig selv spørgsmålet:


  Hvorfor spiser jeg egentlig det jeg gør, når jeg ikke har det godt med mig selv, og min krop gør ondt”?


  Først var kroppen stille… i lang tid. Men så slap jeg alle paraderne og gav mig tid til at mærke:


  Anja du hører ikke, hvad jeg siger. Du lytter ikke til mine behov, du ignorerer dine følelser”. hviskede kroppen  Jeg blev rigtig ked af det, for DER forstod jeg, at jeg havde et madmisbrug, som dækkede over noget ganske andet end mad.

  Det handlede om at jeg følte mig som en fiasko, jeg følte mig ingenting værd og lod mig gang på gang træde på. Jeg blev DER bevidst om, at hvis jeg fandt årsagen til min overvægt, vil jeg opnå en frihed, jeg ikke havde haft de sidste 32 år. og jeg blev "sulten" på at finde årsagen og gøre noget ved det.


  Fra den dag af, begyndte jeg at have mere opmærksomhed på min krop, dens behov og alle de følelser, som jeg ikke havde givet lov til at være der, men havde kvalt i mad.


  Og pludselig raslede de ekstra kilo af, for nu var behovet for at dulme der ikke mere. Jeg blev bevidst om mig selv, stoppede med at give alle andre skylden for at jeg havde det dårligt og tog ansvar for mit eget liv.