Om Anja Isabell

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan vores mad og tanker kan styre vores liv og vores livsglæde. Selvfølgelig i forhold til mig selv, men i høj grad også hos andre. Jeg sad fast i offerrolle, negative tanker, dårlig selvværd og selvtillid, og havde travlt med at pege finger af andre, fremfor at se indad og mærke mig selv.  Men jeg har rejst hvert et hjørne af min krop og sind igennem, og er nu ude af madmisbrug, dårlig selvværd og offerrollen. Det er SÅ stor en befrielse, en lettelse uden lige og ikke mindst følelsen af være fri.  


Jeg brænder SÅ meget for at hjælpe andre, med at slippe fri af tankernes og madens fængsel.  Jeg vil servere dig livskvalitet på menüen.


 Jeg er mor til Patrick på 21 år, Casper på 19 år og Ida på 14 år.

Jeg arbejder til dagligt med mad. Både med tilberedningen men også betydningen af maden, både fysisk og psykisk.

Jeg har arbejdet med mad siden jeg var 12 år og er ret fascineret over alt det mad kan, udover at mætte.

Der udover holder jeg kurser og workshops både i madlavning men også i at have et OPPE mindsæt.

Jeg er udlært ernærings-professionel, har 2 kostvejleder uddannelser og er slanketerapeut samt NLP terapeut og skyggevejleder. Jeg elsker at tænke ud af boksen, lege med maden, skabe undren og give andre en aha oplevelse. 

Der udover har jeg taget psykolog Mette Holms 2 uddannelser som OPPE-guide og Supervisor i mad og følelser.  Mette tager udgangspunkt i det kognitive princip Tanke-følelse-handling (ligesom NLPén gør)   Det går ud på at du via dine tanker, skaber en følelse, og den bliver derefter til handling, som til sidst skaber dit liv. Med den viden, at dine følelser afgør dine handlinger, kan du på den måde, arbejde målrettet med at skabe det liv, du ønsker. Jeg arbejder ud fra at forstå din overvægt, gennem tanke følelse handling, jeg får fat i roden af din overvægt, fremfor at symptom behandle med en kur eller kostplan.

Min uddannelse som NLP-Practitioner bygger ganske enkelt på det, der virker! NLP tager udgangspunkt i resultater og rummer en række effektive strategier, der skal til for, at få succes på de områder af livet, du prioriterer. Strategier til at ændre dit mindsæt for livet og opnå varig ændringer.

Når jeg vejleder dig, bruger jeg alt min professionelle viden, som jeg har kombineret med min egen erfaring, og ikke mindst, har jeg udarbejdet det materiale, som jeg synes jeg har manglet i ALLE de mange år, jeg har prøvet at tabe mig. Jeg har krydret det med min egen bagage og ikke mindst min empati og medfølelse. Jeg ønsker, at du får en kortere vej til frihed, end den lange rejse jeg tog. 360 ̊ Metoden som jeg har udviklet går i alt sin enkelthed ud på at, du skal forstå hvad der sker, og du skal erkende hvad du gør, og du skal lære at bruge de to energier hensigtsmæssigt, og på den måde skabe det liv du gerne vil have.

Jeg har tabt over 40 kg, ved at arbejde med mit mindsæt. Mit fokus har IKKE været på maden, men på at lære mig selv at kende og ikke mindst, stå ved mig selv, og alt hvad det indebærer.